Flytta Till är mötesplatsen mellan Sveriges landsbygd och dig som går i tankarna på att flytta från storstadens sus och dus. Flytta Till är även Sverige enda rikstäckande, flerspråkiga webbportal som syftar till att marknadsföra alla Sveriges kommuner.

Ambitionen med www.flyttatill.se är att bidra till att hålla den svenska landsbygden levande genom att informera och inspirera om de fantastiska möjligheter som finns ute i landet när det gäller att skapa sig en tillvaro med jobb och karriär, boende och allt det där andra man behöver i livet – fast med mindre stress och högre livskvalitet.

Flytta Till skapades av Peter Helin, en utflyttad pitebo med en mångårig bakgrund från marknadsföring och rekrytering både i Sverige och internationellt.

En hink ogräs blev grunden till en tillväxtportal för Sveriges landsbygd

Idén till Flytta Till kom när Peter och hans familj köpt klassiskt ett rött hus med vita knutar i en liten by utanför Sandviken och han stod i sina egna tankar och rensade ogräs (de bästa idéerna kläcks, som bekant, oftast när man minst anar det.)

Peter insåg att han och familjen inte skulle ha samma möjligheter att köpa ett hus med en stor tomt i Stockholm, där de just nu bor och verkar till vardags, och att det ju visst finns otroliga möjligheter att kombinera karriär och en bra balans i livet genom att lyfta blicken utanför storstaden. Peter insåg även att det inte finns någon central plats där människor som är intresserade av att flytta från till exempel Stockholm kan utforska och lära känna resten av Sverige.

Så nu finns det det.

Välkommen till din guide till livet utanför storstan!

{:gb} {:}